APPARTEMENT LA TOUR 2e ETAGE

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Guests

  APPARTEMENT LA TOUR 2e ETAGE

  Start From€59,00 / Guest
  Aantal gasten2 + 1 kind
  Badkamers1 (douche)
  Kamers2
  Toilet 1
  KeukenAfwasmachine, kookplaat, ijskast
  WifiGratis
  TV 1

  La Tour 2e etage   Romantisch appartement.   La Tour        

  In de nok van het klooster bevindt zich een bijzonder romantisch appartement.  Aan de zijde waar een tweepersoons boxspring is geïnstalleerd , is het appartement  voorzien van een originele lemen wand met  vlechtwerk van de bouw van het klooster uit 1769.  De hoge dakspanten geven het geheel een romantisch aanzien, terwijl de natuurstenen schoorstenen, die de scheidslijn zijn tussen slaapruimte en leefruimte de originaliteit van het klooster accentueren.  

  De woonruimte is voorzien van een tweepersoonsbank , tafel en  fauteuil  waarvan men uitkijkt op de Anti Clinal een rotsformatie die als bijzondere touristische attractie wordt  gezien in Durbuy.

  De leefruimte is voorzien van een keuken met afwasmachine en kookgelegenheid, er is een eettafel met stoelen. De ramen aan de straatzijde van het bijzondere stadje geven het geheel een vrolijk effect.

  Een kleine slaapkamer, te gebruiken als kinderkamer, heeft een bijzonder uitzicht over het kasteel en  het aangrenzende kerkgebouw. Voor een kind met een leeftijd tot twee jaar oud is het verblijf gratis. 

  Het appartement is voorzien van een douche en een afzonderlijk  toilet.